Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

ΣΝΟ στην Νομαρχία Θεσσαλονίκης

Την Δευτέρα 29 Μαρτίου συγκλήθηκε ΣΝΟ (Συντονιστικό Νομαρχιακό Όργανο) στην αίθουσα Νομαρχιακού συμβουλίου με πρωτοβουλία του Νομάρχη Θεσσαλονίκης κου Ψωμιάδη και θέμα την προετοιμασία για την αντιμετώπιση της φετινής αντιπυρικής περιόδου για το περιαστικό δάσος την Θεσσαλονίκης.
Συμμετείχε η ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλονίκης, εκπρόσωποι σωμάτων ασφαλείας, εκπρόσωποι Δήμων που γειτνιάζουν με το Σέιχ-Σου καθώς και πολλοί εθελοντικοί σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στην φύλαξη και προστασία του δάσους.
Πέρα από τον απολογισμό δράσεων της περσινής περιόδου συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν στις σχέσεις και την συνεργασία κρατικών φορέων και εθελοντών, την αντιμετώπιση των εξόδων των εθελοντικών οργανώσεων εκ μέρους της πολιτείας κά.
Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ εκπροσωπήθηκαν από τον αντιπρόεδρο Στέφανο Καλαντίδη ο οποίος επεσήμανε την βελτίωση του κλίματος συνεργασίας από την σημερινή ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος και τον συντονισμό για την αποτελεσματικότερη συμβολή των οργανώσεων από την Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας υπό τον κ. Κ. Κοκολάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου