Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Σύσκεψη για την νέα αντιπυρική περίοδο και γνωριμία των εθελοντικών ομάδων περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Σύσκεψη για την νέα αντιπυρική περίοδο και γνωριμία των εθελοντικών ομάδων περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με τον νέο Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Την Δευτέρα 8 Μαρτίου συγκεντρώθηκαν οι εθελοντικές ομάδες της Θεσσαλονίκης και των γύρω νομών στο κτήριο του 3ου σταθμού της Πυροσβεστικής έπειτα από πρόσκληση του νέου Περιφερειάρχη του Πυροσβεστικού σώματος και του Γραμματέα πολιτικής προστασίας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Κ. Κοκολάκη.
τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ εκπροσώπησαν οι Καλαντίδης Στέφανος και Μηλιαράκης Γιάννης.
Πέρα από την γνωριμία των εκπροσώπων των εθελοντικών ομάδων με την καινούργια ηγεσία συζητήθηκαν θέματα και σκέψεις για την αποτελεσματικότερη συνεργασία, όπως η ασύρματη επικοινωνία των ομάδων με το Πυροσβεστικό σώμα, ο προγραμματισμός ενημερωτικών επισκέψεων των εθελοντών στους πυροσβεστικούς σταθμούς, η διενέργεια κοινών ασκήσεων μεταξύ εθελοντικών ομάδων και πυροσβεστικής κά.

Κάθε εθελοντική ομάδα θα καταθέσει εγγράφως την διαθεσιμότητα των εθελοντών και του εξοπλισμού της καθώς και την περιοχή ευθύνης για την προστασία του περιαστικού δάσους της Θεσσαλονίκης.
Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ θα καλύψουν την ίδια περιοχή που επόπτευαν με επιτυχία και τα προηγούμενα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου