Κυριακή 18 Απριλίου 2010

5ος Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος

Την 18η Απριλίου διεξήχθη ο "5ος διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος" και οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ έδωσαν το παρόν ως υποστηρικτές της διοργάνωσης.


Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ σε συνεργασία με την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κιλκίς, την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαίδας, την Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης, και την Εθελοντική Ομάδα Επικοινωνιών και Διάσωσης ανέλαβαν και κάλυψαν τα πρώτα 22 χιλ. σε σύνολο 42 χιλ. του αγώνα.
Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ συμμετείχαν με ένα ασθενοφόρο, αυτοκίνητα, δίκυκλα και ATV καθώς και με πολλούς εθελοντές τόσο για την αντιμετώπιση περιστατικών όπου απαιτείται η παροχή Α΄βοηθειών όσο και για την διανομή νερών και αναψυκτικών προς τους αγωνιζόμενους.
Η προετοιμασία για τον συντονισμό της συμμετοχής απαίτησε αλλεπάλληλες συσκέψεις με τους διοργανωτές και τους εκπροσώπους των συνεργαζόμενων εθελοντικών ομάδων και η παρουσία αξιολογήθηκε ως άψογη και επαγγελματική δημιουργώντας τις βάσεις για συνεργασία σε επόμενες ανάλογες διοργανώσεις.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις εθελοντικές ομάδες : Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κιλκής, την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαίδας και την Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης για την αψογη τους συνεργασια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου