Κυριακή 24 Μαΐου 2009

InterAigis 09

21,22,23,24 Μαίου 2009

Η 1η Διεθνής Έκθεση Πολιτικής Προστασίας, Ασφάλειας, Πυρασφάλειας και Ειδικού Εξοπλισμού ΟΤΑ InterAigis 09 διοργανώθηκε στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο (ΜΕΚ) Παιανίας από την εταιρία ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ & ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΕΠΕ.
Μέσα από την InterAigis 09 αναδείχθηκαν και προωθήθηκαν προϊόντα σύγχρονης τεχνολογίας, ειδικός εξοπλισμός καθώς και πρωτοπόρες, καινοτόμες και ολοκληρωμένες λύσεις που θα καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες.


Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ήμασταν εκεί και παρουσιάσαμε μέρος τους εξειδικευμένου εξοπλισμού μας για την έρευνα και διάσωση. Ευχαριστούμε όλους τους φίλους που μας επισκέφτηκαν.

Photobucket
Το περίπτερο μας επισκέφτηκε ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών,αρμόδιος για θέματα Δημόσιας Τάξης κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης

Photobucket
Το περίπτερο μας επισκέφτηκε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Μαργαρίτης Μουζάς

Photobucket

Παράλληλες εκδηλώσεις που παρακολουθήσαμε στην διάρκεια της έκθεσης

Fire Safe Europe 2009
Με την Επιστημονική Υποστήριξη της FEU και με τη συμμετοχή δεκάδων Αξιωματικών από όλη την Ευρώπη πραγματοποιήθηκε συνέδριο με θέμα την Πυρασφάλεια της Ευρώπης από Δασικές Πυρκαγιές. Πρόληψη. Επιχειρησιακή δράση. Επίγεια και εναέρια δασοπυρόσβεση. Διερεύνηση δασικών πυρκαγιών.

Πανελλήνιο Συνέδριο Πολιτικής Προστασίας και Τοπικής Αυτοδιοίκησης


Ο κ. Νικόλαος Διαμαντής μας δίνει αναμνηστική πλακέτα για την συμμετοχή μας στην έκθεση. Θα θέλαμε να συγχαρούμε τον κ. Διαμαντή για την άψογη διοργάνωση αυτής της εξαιρετικά χρήσιμης έκθεσης, που ελπίζουμε ότι θα επαναληφθεί σύντομα, θα γίνει θεσμός και παράλληλα μια γιορτή όλων των εθελοντικών ομάδων της Πολιτικής Προστασίας.


Η Δρ. Όλγα Κακαλιάγκου της Διεύθυνσης Διεθνών Σχέσεων, Εθελοντισμού Εκπαίδευσης & Εκδόσεων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, επισκέφθηκε το περίπτερό μας και συζητήσαμε εποικοδομητικά για τα σύγχρονα θέματα των εθελοντικών ομάδων της Πολιτικής Προστασίας.


Ήταν μια ακόμη ευκαιρία να συναντηθούμε παλιοί και νέοι φίλοι σε μια γιορτή. Συναγωνιστές όλοι στον αγώνα δρόμου της διάσωσης της ανθρώπινης ζωής.

3 σχόλια:

  1. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΗΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια.
    Ο καλός ο λόγος για τον εθελοντή είναι το κυριότερο "καύσιμο" που χρειάζεται για να προωθηθεί προς τον στόχο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κώστα, τέλεια η παρουσίαση της εκδήλωσης.
    Εύγε αδερφέ, εύγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή