Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

Εκπαίδευση στον νέο εξοπλισμό

Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

Μέλη της επιχειρησιακής ομάδας των Ελλήνων Διασωστών παρακολούθησαν εκπαίδευση στην χρήση του νέου εξοπλισμού που απέκτησαν.

Ευχαριστούμε την εταιρεία διαχείρισης και ανακύκλωσης απορριμάτων TriasEco ( http://triaseco.gr/) για την παραχώρηση του χώρου συγκέντρωσης των οικοδομικών απορριμάτων ως πεδίο ασκήσεων.






Ευχαριστούμε επίσης την κλινική Βέττα Μπαλτουμά για την παραχώρηση προς χρήση του ασθενοφόρου της. Το ασθενοφόρο αυτό θα μας συντροφεύει απο εδω και πέρα σε όλες τις εκπαιδευτικές και επιχειρισιακές μας δραστηριότητες. Ευχαριστούμε πολύ.





Αναπτύχθηκε το Delsar® LifeDetector™
Το Delsar LifeDetector είναι μια ειδική συσκευή ανίχνευσης εγκλωβισμένων κάτω απο ερείπια. http://www.searchsystems.com/delsar.html





























Το HUSQVARNA Κ 950 CHAIN είναι ένα αλυσοπρίονο σκυροδέματος με νέο σχεδιασμό που διαθέτει αδαμαντοφορα αλυσίδα. Με ένα αλυσοπρίονο σκυροδέματος μπορούμε να έχουμε καλύτερη πρόσβαση σε δύσκολες περιπτώσεις. Η κοπή είναι ελεγχόμενη και αποφεύγετε η χρήση ενός μεγάλου αδαμαντοφόρου δίσκου. Μπορούμε να δουλέψουμε σε απότομες γωνίες, χωρίς περιττό κόψιμο, και μπορούμε να πραγματοποιήσουμε κοπές βάθους έως και (15") από τη μία πλευρά. Αυτό κάνει το αλυσοπρίονο σκυροδέματος έναν τέλειο συμπληρωματικό κόφτη, όπου οι πρώτες κοπές γίνονται με ένα συμβατικό κόφτη με δίσκο. Πραγματοποιεί βαθιές κοπές 390 mm (15") από τη μια πλευρά. Πραγματοποιεί μικρά ανοίγματα μεγέθους 11X11 cm. Ιδανικό για ανοίγματα με ακανόνιστα σχήματα. Κόβει οπλισμένο σκυρόδεμα χωρίς επιπλέον προετοιμασία και χωρίς τον κίνδυνο ρωγμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου