Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

Κάλυψη ποδοσφαιρικού αγώνα Ηρακλή - Άρη

31/1/2009. Καυτανζόγλειο στάδιο.
Μέλη των Ελλήνων Διασωστών, πιστοποιημένα στην χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (AED) κάλυψαν τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ηρακλή - Άρης.

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

Σεμινάριο Θετικής Εκπαίδευσης Σκύλων

Θεσ/νίκη , Κυριακή 18 Ιανουαρίου,
Κεντρική Βιβλιοθήκη , Εθνικής Αμύνης 27.
Ώρες από 10.OO έως 15.30

Με τους θετικούς εκπαιδευτές:
• Γιάννη Αραχωβίτη - μέλος του StarDogs, PDTE & APDT
• Άννα Παπάζογλου - μέλoς του StarDogs & PDTE
Κώστας Καστανιώτης -θετικός εκπαιδευτής -εθελοντής διασώστης

Το StarDogs Positive Training για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργάνωσε μεγάλο "Σεμινάριο Θετικής Εκπαίδευσης Σκύλων" στην Θεσσαλονίκη.

Το σεμινάριο απευθυνόταν σε Κηδεμόνες σκύλων, Κτηνίατρους, Εκπαιδευτές, Ζωοφιλικές οργανώσεις και αρμόδιες υπηρεσίες των δήμων, Κομμωτές & Ξενοδόχους σκύλων και όσους γενικώς ασχολούνται με ζώα και τους ενδιαφέρει να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να μάθουν τι είναι η θετική εκπαίδευση.

http://www.stardogs.gr/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=223&Itemid=1

Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2009

Φίλοι και Υποστηρικτές μας

Μπείτε στην μεγάλη οικογένεια των Φίλων των Ελλήνων Διασωστών. Γίνεται και εσείς συμμέτοχοι.

Επικοινωνήστε μαζί μας για το πώς μπορείτε και εσείς να υποστηρίξετε την προσπάθεια ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Για να ενισχύσετε οικονομικά την προσπάθεια μας, έχει ανοιχτεί ο τραπεζικός λογαριασμός 5259 028 88 6359 στην Τράπεζα Πειραιώς.

Στείλτε μας με fax ή με email το αποδεικτικό της κατάθεσής σας και τα στοιχεία σας και θα παραλάβετε την κάρτα Φίλου των Ελλήνων Διασωστών και την αντίστοιχη απόδειξη .Ευχαριστούμε.

Ζητούνται Εθελοντές

Η διασωστική και ανθρωπιστική, μη Κυβερνητική Οργάνωση ΈΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ, ζητά εθελοντές για την στελέχωση της επιχειρησιακής ομάδας έρευνας και διάσωσης.

Η επιχειρησιακή ομάδα μας, δρα σε καταστάσεις έρευνας και διάσωσης αγνοουμένων σε: >Ανοικτές περιοχές: δηλαδή σε μη αστικές περιοχές, χαμηλού, μέσου και μεγάλου υψομέτρου. >Ερείπια: δηλαδή σε αστικές ή μη περιοχές όπου μετά από καταστροφή (φυσική ή ανθρωπογενή) αγνοούνται συνάνθρωποι μας, εγκλωβισμένοι σε ερείπια.

Κάθε Τετάρτη, παρουσιάζουμε και μια θεματική ενότητα.
Οι συναντήσεις γίνονται στα γραφεία μας, από 18:00-21:00.
Στην περίπτωση που και εσείς φίλοι μας, επιθυμείτε να τις παρακολουθήσετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Τηλεφωνικά στο 2310-216999 ή με email στο info@rescue.gr